PAZZE E PIZZE

PAZZE E PIZZE Lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 258 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pazze e Pizze. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 19:05 Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat de suppli niet geleverd was. En wat ik al helemaal jammer vind is dat als je er over wilt bellen met dit restaurant deze na 3 keer overgaan naar een soort van voicemail gaat. Geen contact mee te krijgen!
17 jun 2022 om 20:06 Lekkere pizza’s, wel wat aan de dure kant
12 jun 2022 om 18:33 2 carpaccio besteld, groot… maar voor €25,50 excl. bezorgkosten, had ik wel wat meer verwacht. De carpaccio zelf was wel overheerlijk!
7 jun 2022 om 22:22 Heerlijke pizza's!
28 mei 2022 om 20:16 Heerlijke pizza
11 mei 2022 om 20:16 Sowieso de lekkerste pizza van heel Den Haag!
24 apr 2022 om 18:09 Beste pizza van Den Haag. Ga zo door.
14 apr 2022 om 9:12 Lekkere pizza, die je bijna laat denken dat je in Rome bent. We vonden het wel relatief duur.
27 mrt 2022 om 19:25 Super lekker
12 feb 2022 om 20:19 Never disappointed
30 jan 2022 om 8:44 Ravioli besteld met pizza slice en cannelloni. Vulling vd ravioli was lekker, maar droog door ontbreken van saus. De pasta was te lang gekookt en taai. Pizza slice en cannelloni was verder prima.